Examentraining

Het examenjaar is altijd spannend, zeker als je er na je eerste schoolexamens niet heel sterk voor staat of als je wiskunde altijd al een lastig vak hebt gevonden. Speciaal voor leerlingen uit havo 5 met wiskunde A of B bied ik in de maanden maart en april 2021 examentrainingen aan.

In tegenstelling tot veel andere bijlesinstanties bied ik geen examentraining van een hele dag, of zelfs meerdere dagen aan. Een examentraining duurt bij mij slechts drie uur. Tijdens een examentraining behandelen we één onderwerp. Door de examentraining relatief kort te laten duren, en niet uit alle examenonderwerpen te laten bestaan, blijft de concentratie optimaal en word je niet overspoeld met theorie.

De examentraining bestaat uit theorieblokken, oefenblokken en een reflectiemoment. Na afloop krijg je voldoende oefenmateriaal mee passend bij het onderwerp, zodat er thuis ook nog volop geoefend kan worden. 

De training wordt gegeven aan groepen van maximaal vier leerlingen. Door deze beperkte groepsgrootte is er voldoende ruimte om alle vragen te beantwoorden. 

In het kort:
* 3-uur durende examentraining over één onderwerp
* extra (examen)opgaven om thuis mee te oefenen
* groepen van maximaal vier leerlingen

Kosten: 89 euro

Het rooster zal in februari geplaatst worden op de website en gedeeld worden via de mail*. Interesse in de examentraining? Neem contact met me op via het contactformulier. Vermeld hierbij dat je wilt deelnemen aan een examentraining, voor welke wiskundesoort en met welk onderwerp (of hoofdstuk) jij moeite hebt. In februari maak ik het rooster aan de hand van de genoemde onderwerpen. Zodra dit rooster beschikbaar is, word je direct op de hoogte gebracht via de mail. 

* De examentrainingen zullen alleen doorgaan als alle op-dat-moment-geldende maatregelen het toelaten.

Bij aanmelding voor een examentraining ga je akkoord met de algemene voorwaarden.