Regelmatig

Voor leerlingen die in het verleden voldoendes hebben gehaald, maar nu wel moeite hebben met wiskunde, raad ik het pakket 'Regelmatig' aan.

Het pakket ‘Regelmatig’ start automatisch op het moment dat een leerling zich inschrijft voor een bijles via de kalender op de website.

Het pakket bestaat uit vier bijlessen in één maand (periode van 30 dagen). De maand kan lopen vanaf de eerste tot de laatste dag van de maand, maar het pakket kan ook pas later in de maand beginnen. Als een pakket bijvoorbeeld start op 15 september, dan loopt deze door tot en met 14 oktober.

Deze bijlessen zijn in te plannen via de kalender op de website, daar krijgt de leerling tijdens het kennismakingsgesprek de inloggegevens voor. Het is aan te raden om wekelijks één bijles in te plannen. Als het (bijvoorbeeld voor een toets of een vakantie) beter uitkomt om de lessen op een andere manier in te plannen, dan kan dat ook, mits daarvoor ruimte is in de kalender.

Zijn vier lessen in een maand te weinig? Dan kun je extra lessen afnemen. De kosten hiervoor zijn €30 per extra les. Extra lessen kun je inplannen via de kalender op de website.

Buiten de bijlessen om kun je vragen stellen via WhatsApp. Stuur een foto van de opgave en eventueel jouw uitwerking via WhatsApp. Ik stuur je dan een getikt bericht of een uitlegvideo terug, wederom via WhatsApp.

De factuur wordt per e-mail verstuurd op de eerste dag van de kalendermaand.