Over mij

Eveline Heijnen is een geduldige en enthousiaste docent wiskunde met jarenlange ervaring. In 2012 heeft ze de lerarenopleiding wiskunde (tweedegraads) afgerond, met een specialisatie voor het vak rekenen. Na de opleiding is ze voor de klas gaan staan op een havo/vwo-school in Schiedam.

Eveline heeft zeven jaar lesgegeven in de onderbouwklassen op een havo/vwo-school. Wat haar steeds meer begon te interesseren, is het bijleren van wiskundekennis aan leerlingen die net iets minder makkelijk konden meekomen dan de klasgenoten. Om meer met deze doelgroep aan de slag te gaan, is ze in 2017 gestart met het opzetten van haar eigen bijlesbedrijf. 

Wat Eveline vaak te horen krijgt, is dat ze geduldig is en de stof op meerdere manieren kan uitleggen. Eveline gaat net zo lang door met uitleggen tot ze aan het gezicht van een leerling kan aflezen dat theorie is binnengedrongen. Ze oefent net zo lang tot de leerling de opgaven zelfstandig kan maken en bouwt hier tijdens de bijlessen ook ruimte voor in.

Eveline laat de bijlessen zo veel mogelijk aansluiten op de behoeften van de leerlingen. Wil je veel theorie behandelen, of juist veel opgaven oefenen? Wil je dat Eveline de opgaven uitwerkt, of wil je juist zelf aan het werk zijn? Wil je bij het uitwerken van een opgave veel sturing hebben, of wil je pas na het maken van een opgave feedback hebben? Geef het aan tijdens de bijles, zodat Eveline kan inspelen op de manier die voor jou het fijnst werkt.

Daarnaast coacht Eveline ook leerlingen buiten de bijlessen om gedurende een traject van enkele weken. Tijdens deze trajecten wordt een leerling intensiever begeleidt, omdat er tussen de bijlessen door ook veel contact is met een leerling. Deze trajecten zijn op maat gemaakt en sluiten aan bij wat de leerling kan en brengen een leerling waar hij/zij naartoe wil. Kijk hier voor meer informatie over deze trajecten. 

Eveline staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, het KvK-nummer is 70230803.